Kykyviisari-vinkki 2: Kykyviisari-verkkopalvelun käyttäjähallinta on uudistunut ja käyttöehdot päivittyneet

 

Kykyviisarin käyttäjähallinta on uudistunut

Uudistuksen myötä uusi käyttäjä saa automaattisesti sähköpostilla linkin sivustolle, jossa hän voi luoda itselleen salasanan. Uudet ja entiset käyttäjät voivat myös itse muuttaa salasanansa tai palauttaa unohtuneen salasanan sisäänkirjautumissivulla olevasta painikkeesta.

Organisaation pääkäyttäjä voi uudistuksen myötä itse lisätä käyttäjiä hankkeelle riippumatta siitä, onko käyttäjillä jo aiempia oikeuksia muihin hankkeisiin.

Nämä ominaisuudet on päivitetty verkkopalvelun käyttöohjeeseen (linkki avautuu Kykyviisari.fi-sivustolle) Kykyviisari-verkkopalvelun käyttöohje.

 

Kykyviisari-palvelun käyttöehdot ovat päivittyneet 11.2.2022

Päivitettyihin käyttöehtoihin voit tutustua täällä (linkki avautuu Kykyviisari.fi -sivustolle): Kykyviisari-palvelun käyttöehdot

Muutokset aikaisempiin ehtoihin verrattuna:

  • Kykyviisari-palvelun ehtoja on yhdenmukaistettu niin, että ehdot muodostaisivat eheämmän ja asiakkaalle ymmärrettävämmän kokonaisuuden.
  • Kykyviisari-palvelun erityisehtoja on täsmennetty ja selvennetty erityisesti henkilötietojen käsittelyn käytäntöjen osalta ja käyttäjätunnusten hallinnan yksityiskohtien osalta. Ehtojen kirjoitus- ja ulkoasua on muokattu. Palvelun toiminnassa, esimerkiksi tavoissa, joilla käsittelemme asiakkaan henkilötietoja, ei ole tapahtunut muutoksia.
  • Työterveyslaitoksen sähköisten palveluiden yleisiä ehtoja on päivitetty sisällön osalta sovellettavan lain ja riitojen ratkaisua koskevan oikeuspaikan osalta. Samalla ehtojen rakennetta sekä kirjoitus- ja ulkoasua on muokattu.
  • Kykyviisari-palvelun henkilötietojen käsittelyn ehtoja on täsmennetty erityisesti henkilötietojen siirtoa EU/ETA-alueen ulkopuolelle sekä alihankkijoita koskevien ehtojen osalta.
  • Työterveyslaitoksen sähköisten palveluiden tiedonsuojauksen periaatteissa (Työterveyslaitoksen sähköisten palveluiden tiedonsuojauksen periaatteet) olevaa linkkiä Amazon Web Servicen (AWS) tiedonsuojauskäytäntöihin on päivitetty. Ko. linkin kautta voit lukea lisää AWS:n voimassa olevista tietosuojakäytännöistä sekä siitä, miten AWS suhtautuu henkilötietojen siirtoihin.

Lue kaikki